Mina sidor

Logga in

Användarnamn (epostadress)

Lösenord


Glömt ditt lösenord?

Intresseanmälan

För att anmäla ditt intresse för en hyresrättslägenhet hos Norén Fastigheter måste du först registrera dig som bostadssökande.

 

Vad händer sen?

När du har lagt lägenheten i din intressekorg finns du också med i våra listor över sökande för just den lägenheten. Vi tar sen kontakt med dig om du är aktuell för visning.

 

Lägenheten syns inte i min intressekorg!

Om en lägenhet som du har anmält intresse för inte längre syns i din intressekorg, beror det på att uthyrningsprocessen har påbörjats och att lägenheten tagits bort från hemsidan. Du finns fortfarande med bland de sökande även om den inte längre syns i din intressekorg.

 

Grundkraven på dig som bostadssökande är:

  • Den/de sökande ska vara myndig, det vill säga över 18 år
  • Den/de sökande ska ha en fast anställning
  • Vi gör en rutinmässig kreditupplysning på alla blivande hyresgäster. Denna får inte visa på betalningsanmärkningar, skulder eller andra för boendet negativa referenser
  • Positiva referenser från tidigare hyresvärdar stärker avsevärt chanserna i urvalsprocessen
  • Den/de sökande som inte uppfyller kravet om godtagbar inkomst har möjlighet att lämna borgensman som säkerhet. Borgensman ska då uppfylla samma krav som ställs på den/de sökande
  • Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara väl anpassade till lägenhetens storlek. En 1:a är anpassad för max 2 personer, en 2:a för max 3 personer, en 3:a för max 4 personer och en 4:a för max 5 personer, osv.